May, Are You Ready? - 2 Days Until the New Release


Hoi en gezellig dat je langs komt.  Na een maand afwezigheid door de omstandigheden van het moment is het nu gelukkig weer die tijd van de maand woohoo, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Mei! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 mei 16.00 (NL tijd )

Het is volgende week al moederdag dus de stempelset Mother's Day Bouquet is nét op tijd om nog een moederdag kaartje te maken. Deze set bevat overigens ook een verjaardagstekst dus voor de rest  van het jaar is deze set ook goed te gebruiken.Ik stanste diverse laagjes uit de Woodgrain Whimpsy Paper Pad en de tekst stempelde ik op Sour Apple cardstock met Versamark en emboste deze met wit embossing poeder. De blaadjes in de achtergrond zijn ook van de Mother's Day Bouquet stempelset en stanste ik uit met de bijpassende Mother's Day Bouquet Die-namics

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een nog hele fijne zondag!
Inge

2 opmerkingen

  1. Another fabulous card! I love the layers and textures you always create in you cards. Thanks for sharing your talent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Another beautifully layered card! And your color choices are great! Thank you for sharing your talent!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top