MFT Birthday Challenge July, Card and Gift in One


Hoi! Vandaag de maandelijkse MFT Birthday Challenge, en deze keer staat de challenge in het teken van het maken van een Card and Gift in One. Ik koos er voor om een Gift Card te maken, letterlijk ^_^

Het maken van dit soort kaarten vind ik altijd erg leuk, juist vanwege de verborgen boodschap (of /en Gift Card) die te voorschijn komt als je trekt aan een tabje.

Ik maakte eerst de basis van de slider om de Gift Card in te verstoppen met de Double Slider Loop Shots Die-namics en een stookje plastic wat ik sneed van een Clear Storage Pocket ( een filmpje van de how-to van Stephanie kun je HIER vinden) Het is echt niet moeilijk als je de aanwijzingen volgt. Daarna nam ik een stukje wit cardstock en blende dit met Stormy Sky Distress Inkt en een Blending Brush en sneed het woord Hugs uit met mijn Spellbinders Platinum 6 Machine. Eén keer uit het geblende vel en twee keer uit wit cardstock en plakte deze op elkaar zodat je een verhoging van de letters krijgt.
De lieve tijger heb ik gestempeld met de BB Sweater Weather on Safari en gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers en tussen de H en de G geplakt. Op het blauwe cardstock het ik met Versamark en de Nummer Jumble Background gestempeld. Plak alles op elkaar en voila, een leuke verrassing voor een lieve jarige vriendin.
Voor nog veel meer verjaardagsinspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge


2 opmerkingen

  1. I love the cat representing the U...how creative! What a beautiful card. Thank you for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top