MFT Christmas Cash Card Kit, Day 1

 

Hoi! Vandaag laat het My Favorite Things Stamps team jullie voorbeelden zien met de Christmas Cash Card Kit. De kit is verkrijgbaar vanaf aanstaande dinsdag 29 november 16.00 NL tijd. 

De Christmas Card Kit bevat de volgende producten de Christmas Cash Stamp Set, Price Tag Stamp Set, Money Card Die-namics, Christmas Complements Die-namics, Feelin' Festive Paper Pad, Lip Balm Pouches, Card Stock in diverse bijpassende kleuren.

Hier wordt je toch vrolijk van! Een tandenfee kaartje voor een eerste tandje wat gewisseld wordt, zo schattig! De basis voor deze kaart is weer gemaakt met de Money Card Die-namics nu in combinatie met het Floor to Ceiling Paper Pad en de kleinste stans van de Surprise Stitched Tag Die-namics. Het tandje is gestanst met de Tooth Fairy Die-namics en met de bijpassende Tooth Fairy Wishes is het kaartje helemaal af. In de binnenkant van de kaart stanste ik een pocket met de Gift Card Pocket Die-namics en stempelde weer twee bijpassende teksten. In de Gift Pocket kun je zoals hier een centje doen.


MFT Stamps: Tooth Fairy Wishes 
MFT Die-namics: Money Card, Gift Card Pocket, Tooth Fairy
MFT Cardstock/ Specialty Papers: Smooth White
MFT Patterned Paper: Floor to Ceiling
Supplies/Tools: Foam Tape, Misti, Steel Snips, Scor Tape
Anders: wit garen, lint, Spellbinders Platinum 6

Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en op mijn Insta
Inge
Back to Top